Hozzávalók: ☻☻☻☻
40 gr medvehagyma
160 gr (laktózmentes) túró vagy rikotta nem tejcukorérzékenyeknek
2 konzerv paradicsom egész paradicsommal (450 gr-os)
2 tk oregánó
2 tk bazsalikom
2 tk majoránna
2 tk worchestershire szósz
1 ek nádcukor
só, bors
kagylótészta négy személyre
Elkészítés:
A vizet a tésztának tedd fel főni és menet közben szépen főzd ki.
A paradicsomszószokat tedd fel egy serpenyőben és rotyogtassd fel. Add hozzá a fűszereket, a worcestershire szószt, a cukrot és főzd addig, amíg a szósz megfelelő sűrűségű lesz (biztosan ettél már paradicsomos tésztát, van összehasonlítási alapod). Kóstold meg, ha kell még fűszerezd.
Ha a szósz már tökéletes, tedd bele a túrót és az apróra vágott medvehagymát, keverd jól össze és egy percig főzd.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése