Hozzávalók ☻☻☻☻:
1 nagy kovászos uborka
fél-egy gerezd fokhagyma
fél teáskanál só
1 marék dió
7 ek kovászos uborkalé
2 tk dióvaj (lsd korábban)
két bögre joghurt (laktózmentes)
2 tk citromlé
1 bögre hideg víz
friss kapor
2 szelet pirított vagy száraz kenyérféle
Speciális konyhai eszköz: aprító
Elkészítés:
fél-egy gerezd fokhagyma
fél teáskanál só
1 marék dió
7 ek kovászos uborkalé
2 tk dióvaj (lsd korábban)
két bögre joghurt (laktózmentes)
2 tk citromlé
1 bögre hideg víz
friss kapor
2 szelet pirított vagy száraz kenyérféle
Speciális konyhai eszköz: aprító
Elkészítés:
Aprítsd össze a következőket: fokhagyma, dióvaj, kenyér és tedd félre őket.
A többi hozzávalót tedd bele egy tálba: nevezetesen a joghurtot, az apróra kockázott koviubit, a citromlét, a vizet, majd keverd őket alaposan össze. Add hozzá az összeaprítottakat és tedd be a hűtőbe, végül elfogyasztás előtt szórd meg kaporral és díszítésenek adhatsz hozzá diót is.
Ő lenne itt a mi csodaszép házi diónk!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése