2010. szeptember 8.

INICIALIZÁLÁSI HIBA A KLIENSBEN, AVAGY EGY TÉVÉNÉZŐ KALANDJAI

Először is nagyon köszönöm a kedves szavakat a paprika tévés műsorral kapcsolatban. Azokat pedig, akik a műsor kapcsán találtak rá a blogomra, sok szeretettel köszöntöm. 
Ez a sok szépet egy kicsit beárnyékolja az, hogy az én kis családom nem volt olyan szerencsés, hogy megnézhesse az adást. Erről készült a mai bejegyzés. 

Most, hogy már aludtam rá egy párat, és kissé szebb színben látom a világot, elérkezettnek látom az időt az írásra.
Ihletem közvetlenül a műsor sugárzás után is volt már, de azt hiszem, mindenkinek jobb, hogy csak most írom meg a köszönőlevelem a T-Home DigiTV-jének:


"Kedves összes dolgozója a T-Home DigiTV-jének, akik a már 2 napja tartó meghibásodás (azaz műsornemsugározást) kijavításán oly kevésbé fáradoztak!


Szeretném megköszönni önöknek azt a segítőképtelenséget, mellyel egész napos küzdelmemet, miszerint a Paprika Tévé-ben a saját műsoromat megnézhessem, oly laza könnyedséggel meghiúsították. 
Köszönöm önöknek azokat az izgalmakat, melyek a műsor kapcsán a várakozással teli perceket napokká, sőt lehet, hogy hetekké fokoztáka  családom számára.
Hálás vagyok, hogy hozzásegítettek ahhoz, hogy 15 perces kitartó gombnyomkodással vért izzadva átküzdhettem magamat a telefonos ügyfélelhárító rendszerük professzionálisan bonyolult hálóján, mindhiába. Sok emberrel beszélhettem fejenként 10 perces várakozási idővel mobilról, csekély pénzösszegekért, ahol végülis közölni voltak képesek, hogy a hiba helyrehozására 72 órájuk van, amiből még 24 hátravan, nem is értem mit pattogok, de tényleg. Majd holnap. Majd a hibabejelentés követő 71. óra  59. percében. Mert gondolom este már jóízűt szeretne szundikálni a szervízes kolléga. Hát én is szerettem volna. De így, hogy az egész családot hiába összecsődítve Szegedre, egy üres, fekete képernyőt reménykedve bámulva, egy sikertelen reklamációsorozat után valahogy nem ment. Főleg tudván, hogy az ismétlést sem fogom látni, mert el kell utaznom. (ja, és mellesleg semmi garancia nincs arra, hogy pénteken nem fog ismét fújni a szél így ősszel és ennek okaként nem megy el ismételten az adás a XXI. században).

Őszintén remélem, hogy bloggertársaim jobban járnak, mert még VÉLETLENÜL SEM FIZETTEK ELŐ A T-HOME DIGITÉVÉJÉRE!!!


További kevésbé sikeres szolgáltatást és minden józan eszű előfizetőmentes sugározást kívánok önöknek. (azaz semmit se változtassanak ezen a jól bevált munkamorálon)!

Hajrá, csak így tovább:


Aláírás:
EGY TÉVÉNEMNÉZŐ (ugyanis mar 2 éve a saját otthonomban hasonló és még egyéb okokból nincs tvsugározás)"



Áh, Csodaország: Magyarország! Hol máshol történhetne ilyesmi nap, mint nap...
Az Olvasóktól elnézést kérek, hogy a Tejutazás életében ilyen jelentős eseményről ilyen nevetségesen tipikusan magyar szolgáltatási színvonal miatt ebben a stílusban voltam kénytelen bejegyzést írni. Ja, és csak azért most irok és nem korábban, mert azóta a pesti lakásomban a UPS internet halt be, mától működik újra. :D

Mi azért még így is jól szórakoztunk, szerencsére írtó jófej a család! A műsort meg majd egy másik alkalommal megnézzük felvételről. Annyi baj legyen...

4 megjegyzés:

Limara írta...

Sajnálom! Azt nem írom, mit gondoltam olvasás közben a T-Home-ról, nem szalonképes!

Ambrus Krisztina írta...

Sajnos eddig is elég sok problémánk volt velük, de ez a dolog eléggé érzékenyen érintett bennünket...

Remélem neked jobb a szolgáltatód, ma este leszel, ugye?

Írtam a blogodra, én is feljelentkeztem hozzád. Kitűnő recepteket írtál, biztosan rendszere olvasód leszek! :D

Jó szórakozást kívánok neked estére!

Fabrikák írta...

Sajnos hasonló tapasztalatokkal, de érdeklődve kérdezem miből él ez a cég?Hogy képes ezzel a hozzá- állással talpon maradni?

Ambrus Krisztina írta...

Sajnálom, hogy te is ilyesmit tapasztaltál, de sajnos nem vagyok meglepve.

Sokmindennel kapcsolatban feltettem már magamban ugyanezt a kérdést...
Hát, magamnak is csak ezt tudom mindig mondani: Csodaország: Magyarország. Itt minden lehetséges, büntetlenül.

No comment.