2013. március 1.

Verseny

Tegnap neveztem egy versenybe. Egy álomszép robotgépet céloztam meg, amihez hasonlót már volt szerencsém kipróbálni, hát mondanom sem kell, hogy sokkal könnyebb vele a munka.

Akit érdekel, az alábbi receptekkel neveztem: 
(laktózmentes formában szoktuk itthon elkészíteni, ha bárki szeretné tudni a módját, írjon, örömmel segítek átalakítani a receptet.)

http://desszert.eu/almas_pulykamellfile_recept_edesburgonyapurevel

Ez ugyan húsos, ilyen is van a tarsolyban...


http://desszert.eu/sutotok_curry_recept_illatos_rizzsel

Egyik kedvenc, egy nagyon kedves tanítómtól tanultam az alapreceptet, azóta milliószor elkészítettem már. Most kacérkodom a gondolattal, hogy a sütőtököt más összetevőre cserélem. De ez még legyen egyenlőre meglepi ;)


http://desszert.eu/grizlepeny_recept

Ez utóbbi már itt is fent van: grízlepény avagy hamistúrós


Akinek van ideje, kedve és szeretné, hogy nyerjek, a facebookon is tud szavazni rám. 
Nem tudom, ezen múlik-e, de két éve is neveztem, akkor az aranykalács receptemmel és negyedik lettem, így pont nem nyertem kenyérsütő gépet (azóta sincs...). Elvileg ott is szakmai zsűrit igértek, mégis a fészbukkos szavazás számított. Szóval ki tudja, hátha idén mégis nyerek :)

Az tény, hogy jóval megkönnyítené a sütemény készítést itthon. Amióta a kisfiam megszületett, és még nagyon piduri, így órákig tart minden sütés és a főzés. A rekordom apukája szülinapi tortája volt, amit több, mint három óra hosszáig tartott elkészíteni, illetve a fenti versenybe benevezett sütőtökcurry legutóbb 28 órán keresztül készült.

Minden esetre lécci szurkoljatok  nekem!!! :D

KÖSZIII!!!

Nincsenek megjegyzések: