Azért szeretem - az íze mellett persze - ezt a levest, mert nagyon gyorsan kész van.
Általában valamilyen zöldségléből készül (ha pl főzök krumplit, annak a levéből). Ha épp az sincs, akkor kicsit intezívebben fűszerezem a vizet (lehet hozzáadni őrölt köményt, zöldségmasszát, stb)
Hozzávalók: ☻☻☻☻
1 liter zöldséglé
1 fokhagymagerezd
2 ek olaj
1 ek szójaszósz
késhegynyi bors
késhegynyi rozmaring
1 tojás felverve
Elkészítés:
Az olajon futtasd meg a felszelt fokhagymát. Add hozzá a fűszereket, és önts fel a lével. Tedd bele a szójaszószt és forrald fel.
A rotyogó levesbe keverd bele a felvert tojást és addig főz, amig meg nem keményedik kissé (kb 3 perc).
Kész. Ugye hogy gyors?
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése