2014. november 9.

LAKTÓZMENTES CSOKIMIKULÁS ÉS EGYÉB TERMÉKEK

Jó hír (sajnos csak a Pesten élőknek), hogy a Müllerben lehet kapni laktózmentes csokimikulást, Minus L termék!!!

Ami azonban mindannyiunknak jó hír, hogy  találtam egy webáruházat, ahol egyéb laktózmentes csokikat és mogyorókrémet is lehet vásárolni:

Van itt praliné, rizses fehércsoki, tejcsoki, csokis keksz, linzer, pilótakeksz, Minus L és Schneekoppe mogyorókrém, csokikrém, mindenféle ízesített tejcsokik, étcsoki, számos Plamil márkájú termék a teljesség igénye nélkül.

Nagyon megörültem neki így az ünnepek előtt, sokunknak jól jöhet ez az info. Még nem rendeltem tőlük, így a szolgáltatás minőségéről még nem tudok nyilatkozni, ha van tapasztalatotok erről, itt megoszthatjátok.


A Plamil termékekről:


Az angol Plamil cég saját elmondása alapján elkötelezett híve annak az elvnek, miszerint az ételallergiával küzdők is ugyanolyan élvezetben legyen részük, mint egészséges társaiknak.
Ezért megalkottak egy olyan egyedi csokoládécsaládot, melyet minden allergiás fogyaszthat.A cég mogyorómentes övezetbe tartozik, azaz még a mogyoróallergiások is fogyaszthatják az összes terméküket.
De egyik termékük sem tartalmaz sem lisztet, búzát, gabonaféléket, tejet, tejcukrot, tejfehérjét, tojást, állati nyersanyagot, tehát minden termékük
GLUTÉNMENTES-TEJFEHÉRJEMENTES-TEJCUKORMENTES!
(Sőt,némely termékük emellett még cukormentes is, és gondoltak azokra is akik magára a csodás kakaóbabra allergiások, de szeretnének édes életet élni.)

ÖSSZETEVŐK
:
- fairtrade cukor
- fairtrade kakaóvaj
- organikus rizspor/rizs szirup, rizsliszt,
- fairtrade kakaómassza  (42% kakaótartalom)
- emulgeálószer: napraforgó lecitin
Szóját tartalmaz.


Elég jól hangzik, ugye?

Aminek pedig külön megörültem, hogy sütéshez is van tejcukormentes pasztillájuk:
Talán még a Schneekoppe-ról pár szót, mert nemigen lehet máshol megtalálni ennek a cégnek a termékeit sem:Direkt laktózérzékenyeknek kifejlesztve készült a termék és már 30% -kal kevesebb cukrot is tartalmaz mint elődje.


Jó kóstolgatást kívánok, remélem mindenki talál itt kedvérevalót!

Igyekszem minél több infóval szolgálni a laktózmentes termékekről, úgy tapasztalom, hogy a néhány éve egyre jobban bővül ez a piac itthon is. Bizzunk benne, hogy hamarosan az áraik is versenyképesek lesznek...


Nincsenek megjegyzések: